Reissutassut
Kaverikoiratoiminta

Mäntyharju

Blogi

view:  full / summary

Kaverikoirahuivit!

Posted by Reissutassu on March 14, 2011 at 3:35 PM Comments comments (0)

Tänään voimme iloksemme todeta, että meidän koiramme ovat ansainneet huivinsa. Kiitos Lola ja Tuula, Ransu ja Hilkka, Pirjo ja Aku, Pumpuli ja Marja, Maisa ja Marja. Sekä Ronjalle kiitos omasta puolestani. Onnea kaikille!

Ensimm�inen vierailu

Posted by Reissutassu on June 23, 2010 at 3:49 AM Comments comments (1)

No niin, nyt olemme koko porukka suorittaneet ensimmäisen vierailun. Kävimme tutustumassa Palvelukeskus Ruskahovin vanhuksiin Aureliakodissa. Vastaanotto oli lämmin.

 

Ulkona tapasimme ja oli ihanaa nähdä vanhuksien hymyilevät kasvot, kuunnella tarinoita koirista, joita heillä on ollut. Jokunen vanhus aristi tilannetta ensialkuun, mutta hetken päästä jo ihasteli koiria!

 

Oli mukava ja rauhallinen tilanne.

 

Tästä oli hyvä aloittaa!

Miss� menn��n nyt?

Posted by Reissutassu on June 7, 2010 at 10:34 AM Comments comments (3)

Eilen kävimme jälleen kävelyllä. Ronja vain estyi tältä kävelyltä, kun alkoi juoksut, eikä Akun ja Ransun päätä viitsi sekoittaa, niin paljon kuin Ronjasta tykkäävätkin :)

 

Lehtolassa käyty tututustumassa http://www.savas.fi/lehtolan_palvelukoti/

 

Ja edessä vielä Ruskahovin palvelukeskukseen tutustuminen ilman koiria. http://www.mantyharju.fi/palvelut/116-palvelukeskus-ruskahovi

 

Sen jälkeen mietimme yhdessä ryhmänä miten ja mistä aloitamme.

 

 

Kaverikoirat k�velyll�

Posted by Reissutassu on May 31, 2010 at 3:17 PM Comments comments (1)

Tänään tapasimme koko Mäntyharjun sakki koirapuistossa. Päätimme tehdä yhdessä kävelyreissun ja tutustua toisiimme.

 

Uudet keltaiset huivit kaulassa koirilla ja olivat vielä niin sopivat! Kiitos Airi ompelusta!

 

Kävelimme lenkin ja kaikki kuljimme yhtenä kulkueena sulassa sovussa. Kuuma vain tuli ja jano, mutta ensi sunnuntaina taas mennään kävelemään, keksitään toinen reitti.

 

Kiitos kaikille.

Toiminta alkakoon

Posted by Reissutassu on May 23, 2010 at 10:56 PM Comments comments (1)

Kaikki alkoi Mäntyharjun osalta toiveista saada palvelukeskus Ruskahoviin koiria vierailemaan vanhusten pariin. Aktiivisesti alkoi porukan kerääminen helmikuussa 2009. Porukka vaihteli, välillä ilmoittautuneita oli enemmän, välillä vähemmän. Koirien kerääminen laajentui koko Suur-Savon alueelle.

 

 

Porukan sitoutuneisuus testattiin reilun vuoden odotuksella ja palkittiin kaverikoirakurssilla, jonka Suomen kennelliitto järjesti Mäntyharjussa 22.5-23.5.2010. Mukana oli yhteensä 16 koiraa, ja porukka kurssin jälkeen jakaantui kolmeen ryhmään: Mikkeli, Ristiina ja Mäntyharju. Mäntyharjun kaverikoiria 6 kpl kurssilla, Anttolasta yksi, Kotkasta yksi, Ristiinasta 2, ja Mikkelistä 4, Juvalta 2.

 

 

Teimme Mikkelin alueen historiaa, sillä kurssi on alueen ensimmäinen!

 

Hienoa, että saamme tuottaa iloa koko Suursavon alueella ja en voi muuta kuin kiittää kaikkia, jotka jaksoivat uskoa kurssin toteutumiseen.

 

Pidetään kaikki ryhmät yhteyttä toisiimme ja ideoidaan yhdessä.

 

Nyt on yksi odotus palkittu.

 

- Tanja Hartonen-Pulkka-


Rss_feed